Pillangószív Fun Club

Az pillangószív 2006 optimalizálási verseny HIVATALOS, fanatikusainak oldala.

Esélylatolgatás

Mi is az esélylatolgatás?

Az esélylatolgatásban megpróbálok rávilágítani, ki, merre tart a versenyben, megpróbálom kitalálni, ki, miért indult el, és mekkora esélyel.

1. Vajon ki nyeri a versenyt?

Valószínűleg sokatokban merült fel a kérdés, jogosan: Ki nyeri meg a versenyt? Lehet, hogy egy amatőr, de lehet, hogy egy profi cég.

Amennyiben egy profi cég nyeri, a következő történt: a nagyvállalatok felkapták fejüket, és megmutatták mit is tudnak a profik. Illetve megmutatták, milyen egyszerű egy perc alatt lemosni a kis cégeket és amatőröket. Ebben az esetben sokan szorulunk hátra az amatűrök közül, mivel a sok nagy lesz elöl. A pillangószív trófeát viszont szerintem nem egy ilyen nagy profi cég viszi el. Hogy miért? Türelem, leírom mindjárt!
Másik lehetőség, hogy egy kis cég viszi majd el a pálmát. Erre szerintem nagyobb esély van, mint egy profi cég elsőségére. A magyarázat egyszerű: egy nagyvállalat lehet, nem figyel fel a versenyre, nem hivatalos mivolta miatt nem szentel rá komoly figyemet, energiát, pénzt. Egy kis cég megtesz ennyit a kiugrás lehetősége, és a dicsőség miatt. És elmondhatja: Ő 2006 legjobb honlapoptimalizálója. (Ebbe persze joggal köthetnek bele.)

 

Az amatőrökről legközelebb...