Pillangószív Fun Club

Az pillangószív 2006 optimalizálási verseny HIVATALOS, fanatikusainak oldala.

Blog

"Pillangószív - Nyilt levél az elsőnek

Kedves Első helyen álló!

Blogomba olyan hozzászólások érkeznek, amelyeket egy harmadik fél nevében fogalmaznak meg, de a linkek rád mutatnak.
Egészen biztos vagyok benne, hogy nem ilyen nemtelen eszközökkel akarsz győzni! Ugyanis akkor mit ér a győzelem, ha szemét eszközökkel vívják ki! Tehát javaslom: figyeljük közösen, hogy a tisztességtelen eszközöket ne fordíthassa szembe velünk senki!

Válaszom:

 

Pillangószív fUn Club says:

Két hete nem voltam a gépnél, szóval most olvasgatok körbe először. Nem tudom igazán, mit írjak a fennt említettekre.
Mint gondolom Te is tudod, én írtam a bejegyzéseket, éspedig nem olyan célból, hogy: “szemét eszközökkel” éljek akárki ellen is. Nem fogom elsunnyogni, felválalom minden szavamat.
Én nem vagyok blogoló, szóval lehet, nem tudom a szabályokat. Szerintem értelmes hozzászólásokat írtam a blogba a témába vágóakat. Írtam jókívánságokat, tippeket, véleményeket, de biztosan olvastad őket törlés előtt. Gondoltam, lehet, bár úgy látszik, mégse kellett volna. Nem tudom a részleteket, mi történt, de nyilván nem nyerte el a tetszésedet, vagy nem lehet külsősöknek írni.
Amúgy maximum remélem, hogy győzök, de - mint írtam - célom nem az első hely. Végülis ezért indítottam EGY oldalt a versenyen. Mint lelkes amatőr veszek részt a versenyen. Ha kategóriát kell választani :)
Hozzáfűzném még, hogy nem gondoltam, hogy nem írhatok a blogba. Szerintem túl lett reagálva a dolog. Nem hiszem, hogy a blogod miatt áll pillanatnyilag az első helyen az oldalam. Ezt inkább a megmagyarázhatatlan dolgok közé sorolnám.
SZóval, akkor most NYÍLTAN bocsánat a bejegyzésekért azoktól, akiket megsértettem vele, hátráltattam a versenyben!
Tehát egyetértek: ne állíthasson minket szembe semmi. Most végiggondolva lehet, a név zavart: Változtatok, de nem értem az az oldalam neve, de utána tehetem, hogy fUn Club.
Akkor nem is zavarlak tovább az oldaladon. Sok szerencsét kívánok: szerintem megérdemled az első helyet, ennyi munkával, utánajárással, és ennyi oldal üzemeltetésével. Gratulálok!!!

Következtetés-féle - nameg várom a válaszát, remélem nem törli ezt a bejegyzést is!

Mindig érik meglepetések az embert! Érthetetlenül állok az okok előtt, és kicsit csalódott vagyok, hiszen ezt az oldalt, ezt az embert helyeztem el eddig - és még most is - a leglelkesebb pillangószív oldalanak, a győzelemre esélyesnek. Próbálom függetleníteni magamat az eseménytől, és racionálisan nézni a dolgokat.
Igazából a cím se jó! Ez egy verseny, aminek nincs még vége! Lehet, holnap már saját magának fog szólni a levél. Persze a címzés oka nyilvánvaló. Nem merte nyíltan kimondani amit voltaképpen szerettett volna leírni, pedig ez egy nyílt levél: Te írtál a blogomba, Te nemtelen szemét!