Pillangószív Fun Club

Az pillangószív 2006 optimalizálási verseny HIVATALOS, fanatikusainak oldala.

Blog

1# Megjelent Pillangószív Fun Club a keresőben
- 2006 07. 28.

A második oldal negyedik helyén tűnt fel elsőször a pillangószív Fun Club! Ennek valóban örülök, de nem is ez a lényeg. Szerintem a részvétel a fontos, mint minden versenyben, és az, hogy tetszen az embereknek, amit ezen az oldalon történik. Egyre csak várom, hogy teljenek a napok, nézegetem a google oldalait, hol tűnik fel az oldal, és mit csinálnak a többiek.
Mindeközben próbálom egyre jobbá tenni az oldalamat, hogy ne a google robotjainak, hanem a látogatóknak is tetszen. Hiszen első sorban ez a vényeg!

2# A pillangószív oldalam megkapta a hivatalos Fun Club engedélyt
- 2006 07. 29.

Kedves Látogató! Mostantól a Pillangószív Optimalizáló verseny 2006 hivatalos Fun Club oldalát olvasgatod, amikor ellátogatsz ezekre az oldalakra! Ugyanis Harzol engedélyével hivatalossá vált az oldal. Köszöntelek Titeket!

3# A hatodik helyre jött fel az oldalam a listában
-2006 07. 31.

Reggel ért az első meglepetés! Az oldalam a hatodik helyre röppent előre erős lepkeszárny csapásokkal. Igaz, a hétvégét a témának szenteltem, ekkora előrelépésre mégse számítottam. Köszönöm a google-nak! Most egy hétre elutazom, kíváncsi vagyok, mi történik addig. Valószínűleg alacsonycsapásokkal lassan röppenek hátrafele, de ki tudja...

4# Meg lehet lepődni! Visszajöttem a nyaralásból, kinyitottam a gépet, aztán a google-t: ELSŐ hely épp az enyém!!!
- 2006 08. 09.

Nem találom a szavakat! Legalább előfordult egyszer!!! Első vagyok. Valójában nem gondoltam volna. A tippem az volt, hogy csúszok szépen hátrafele... Nem tudom, hány napja áll így a dolog, de szerintem tegnap óta, mert kaptam gratuláló leveleket, amiket nagyon köszönök! Szóval, legalább egyszer ez is bekövetkezett!
A nyaralás jó volt, ez a hír kicsit oltja visszavágyódásomat a tengerpartra, viszont időt enged új hobbim mellett a munkámnak is. Kíváncsian várom, meddig.

5# Két hetes nyaralás után már hiányzik a számírógép és az internet. NEM! De azért kíváncsi voltam, mi van az oldalammal.
- 2006 08. 20.

Kellemes ünnepet! Kíváncsiak vagytok a tüzijátékra? Én már nagyon! :) AZ oldalam még mindig az első, és nem tudom miért. Nem is tudom, örüljek-e neki. Ezek szerint amit csináltam, az jó. A kérdés az: meddig. A reményem viszont megnőtt, hogy decemberben még az első húszban leszek. Azért átfutott az agyamon: vajon a nagy cégek áldoznak energiát, pénz arra, hogy szerepeljenek a versenyen? Vajon félnek-e attól, hogy legyőzik őket az amatőrök? Van, aki több mint tíz oldallal indult. Van-e ennek értelme? Sok kérdés, de a válaszokat januárban tudjuk meg.

#6 Megtámadták blogbejegyzéseimet a joljarok.hu-n
- 2006 08. 21.

Furcsa dolgok történnek! Az ember ír egy blogot, azt szeretné, hogy válaszoljanak rá. Az oldal sikeres, sok látogató, biztos helyek a keresőben, értelmes hozzászólások, társadalmi élet. Amit egy oldal kívánhat magának.
Jön valaki, úgy, mint a többiek, és ír. De emberünknek nem tetszik, hogy mindenhez van mondanivalója, hozzászólása. Következmény: bejegyzések törlése, felháborodott, szítkozódó nyílt levél. Akár el is olvashatjátok.

#7 Mivel kissé lemaradtam a mezőny elejéről, ne nézzetek ide!
- 2006 09. 03.

Időhiányban szenvedek, így lemaradtam. Pár cikket fogok most történelem témában megjelentetni, ami nem mindenhol lesz tökéletesen értelmes. Azért érdekes cikkek. Bal oldalt láthatjátok őket.

#8 Két hónap is eltelt, mire megint írok
- 2006 10. 08.

Nem kifelyezés, mennyire nem foglalkozom az oldallal. Se időm, se a lelkesedésem nem megfelelő mennyiségű, és ez elég is volt eddig, hogy az első 10 között maradjak. Mára ez viszont nem elég. A második oldalra csúsztam vissza, ami... Nem is találok szavakat :)